Növényi fehérje a mandula
Élő ételek 2.rész
Mit tudnak az általam javasolt és fogyasztott olajos magvaim?
Nálam a mandula az első helyen áll. Mindennap fogyasztok belőle áztatott formában 15 szemet. A mandula fehérjét, egyszeresen telítetlen ( olajsav ) és többszörösen telítetlen zsírsavakat, olajat, szénhidrátokat és ásványi sókat ( K, Ca, Mg, Fe, P ) tartalmaz.
Dióból napi 4 szem a kalcium ,egy szem paradió pedig fedezi a napi szelén szükségletemet. Az élőtáplálékokat ezért is részesítem előnyben, mert igazán finomak élvezetesek és nem téveszthetők össze a ma már divatosnak számító színes kapszulákkal. A fogyasztási szertartás is élvezetesebb számomra, ha a terméseket közvetlenül juttatom a szervezetembe biztosítva az élőtápanyagokat gyógyulásom érdekében.